+36 20 808 4904 info@pissorsmarietta.com

Érzelmekkel teli pocakfotózás

Kismama-Boudoir – mi is ez valójában?

Egy kismama boudoir fotózás ötvözi a klasszikus kismamafotózást egy érzéki fehérnemű kismama fotózással. Ha különleges kismamafotózást keresel, akkor itt jó helyen jársz.
Pillanatnyilag valószínű lehetetlennek tűnik számodra: de szülés után, sajnos hamar elfelejted azt az érzést, milyen is volt pocakosan. Az a varázslat, amikor egy kis embert hordozol a szíved alatt, teljesen egyedülálló. Elég egy pillantás vetned majd ezekre a képekre, és minden érzés és emlék visszatér – még évtizedek múltán is. Pontosan ezért szeretem a gömbölyded pocakokat megörökíteni. Mert emlékeket hoznak vissza, egy olyan időszakról, ami valljuk be őszintén maga a csoda!

Valószínűnek tartom, hogy még soha nem hallott a boudoirról, ezért hadd magyarázzam el röviden.

A boudoir nem meztelen vagy akt fotókat jelent, hanem esztétikus képek készítése fehérneműben. A boudoir egy francia szó jelentése: női hálószoba, öltöző, szalon.

A fotókon keresztül azt az illúziót keltem, mintha egy észrevétlen pillanatban fotóztalak volna le – gondolataidba merülve, az itt és mostban, csábítóan és érzékien. Egy olyan pillanatban amikor egyszerűen nem kell aggódnod semmin, nincsenek fontos időpontjaid, találkozóid.
Ezeken a képeken egy egész más oldalról ismerheted meg magad. Egyetlen más stílus sem teremt ilyen intimitást és közelséget, amely ilyen csodálatosan ötvözi a természetességet és az esztétikát.
Nem is annyira fontos mennyit mutatsz meg a testedből. Fontos a nőiességed, és a gyengéd oldalad megmutatása, amit én a képeimmel kihangsúlyozok.

Pocakfoto, kismama, kismamfoto, varandosag kismama photo, gyerek, család, fényképész, photography, photo, bóly, mohács, pécs és környéke, természetes, szeretetteljes, oszinte,
Pocakfoto, kismama, kismamfoto, varandosag kismama photo, gyerek, család, fényképész, photography, photo, bóly, mohács, pécs és környéke, természetes, szeretetteljes, oszinte,

Képzeld csak el, hogy ismét szánsz egy kis időt magadra. Sminkelsz/sminkeltetsz elkészíted a frizurádat, egy kis időt csak azzal töltesz, hogy még szebbé varázsold magad. Aztán pár órára a kamerám elé állsz, hogy úgy érezd magad mind egy Modell! Főleg a kismama boudoir fotózás sokkal inkább rólad és a testedről, a közérzetedről és a szépségedről szól.

Nálam pontosan ezt kapod: Teljes figyelmet magadra és a kívánságaidra. Nálam te vagy a középpontban- ez a te időd csakis a tiéd.
Mindenki aki igazán különleges kismama fotókat keres, a kismama boudoir fotózás a legmegfelelőbb.
Magyarországon ez a fotózási stílus még nem túl elterjedt. Sajnos a várandóság és, hogy valaki közben szexinek is érezze magát még nem annyira elfogadót. Egy kismama-boudoir fotózásnak nagyon különleges ereje van. A fotók az önbizalmadat és az önszeretetedet tükrözik. Megmutatja gyönyörű testedet, amire igazán büszke lehetsz. Hiszen egy pici élet növekszik a pocakodban ez nem kis feladat tested számára sem. Ezért is készítjük el ezeket a csodálatos kismama fotókat, amelyeket majd szívesen meg szeretnél osztani, az egész világgal.

Hogyan is működik egy kismama-boudoir fotózás?

Legideálisabb időszak a fotózásra a 8. hónapot ajánlom, vagyis a 30. és 34. hét között. Ilyenkor igazán telt és kerek már a hasad. Még mozgékony vagy, miközben sziluettjeid és íveid, a kerek pocakkal nagyon stílusosnak tűnnek. Azonban nem akarunk túl közel kerülni a születés várható időpontjához sem.
Ideális esetben saját fehérneművel rendelkezel, amelyben vonzónak és magabiztosnak érzed magad.
Mint minden fotózásnál, itt is fontos, hogy jól érezd magad a ruháidban. Remekek választás a világos színek, pasztell árnyalatok, de a fekete fehérnemű is különleges hangulatot varázsol. Véletlen nincs passzoló fehérneműd kérlek, beszélj velem.
Hangulatos bohó stílusú Bólyi napfény stúdióm, megteremtem neked az ideális légkört: hogy jól érezd magad és teljesen el tudj lazulni. Kiegészítőkből nagy készlettel rendelkezem mint pl: takarók, kalapok, köntösök,ruhák melyek készen állnak számodra.
A fotózás előtt és alatt számíthatsz a segítségemre. Színek, smink, haj, ruhák bármiféle kérdésben.
Szeretném ha fotóid 20, 30, 40 év múlva is tetszenének neked.
Ha szeretnél most lefoglalni nálam egy kismama-boudoir fotózást, csak írj a kapcsolat felvételi űrlapon – várlak szeretettel!

Pocakfoto, kismama, kismamfoto, varandosag kismama photo, gyerek, család, fényképész, photography, photo, bóly, mohács, pécs és környéke, természetes, szeretetteljes, oszinte,

Küldj e-mailt nekem

Adatkezelési hozzájárulás