+36 20 808 4904 info@pissorsmarietta.com

Családi fotózás – Gyakori kérdések és válaszok

Mennyi ideig tart egy fotózás?

A fotózások körülbelül egy-másfél órát tartanak, amelyben megismerkedünk, együtt nevetünk és jól érezzük magunkat. Ezek a képek nagyon különleges emlékké válnak számotokra,és az évek múlásával egyre értékesebbe válnak nektek, és gyermekeitek számára is.

 

Mit viseljünk a fotózáson?

Gyakran ez a legnehezebb kérdés. A megfelelő ruházat nagyban hozzájárul a képek összhatásához. Érdemes tehát kicsit elgondolkodni rajta, böngészni a szekrényben, vagy bevásárolni a fotózásra. Végül is olyan képeket készítünk, amelyeket szeretnél egy életen át megőrizni, és talán otthonodat is díszíteni vele! A világos, pasztell, földszín (barna, bézs), mustárszín, rozsdavörös, melegszürke, sötétvörös, meleg sötétzöld stb… ruházat a legjobb! Különböző nyomatok, minták és logók nélkül – mert mindez csak eltereli a figyelmét rólatok!  Ha mindenki ugyanabba a színbe öltözik, ma már ez sem túl divatos. Jobb, ha 2-3 színben megállapodtok, és mindenki öltözékében ennek a színnek az árnyalatai tükröződnek vissza. Szívesen segítek nektek nem csak a fotózás helyszínének kiválasztásában, hanem a ruháitok megválasztásában is. De stúdiómban is nagy választékot találtok többfelé stílusú ruhákból, hogy elkészítsük különleges fotózásotokat.

Vásárolhatok ajándékutalványt?

Szeretnél fotózási élményt ajándékba adni? Nem probléma, bármilyen összegű utalványt kiállítok nektek! Tökéletes ajándék születésnapra, karácsonyra, baba partira, anyák napjára, évfordulóra, vagy csak úgy…

Mit csinálunk rossz idő esetén?

Legtöbbször a jóidő megrendelésem egész jól működik! Ha netán mégis rossz lenne az időjárás (eső és viharos szél), akkor röviddel a fotózás előtt keresünk egy újabb időpontot. De ez valójában nagyon ritkán fordul elő, mert itt nem esik olyan gyakran az eső. Ha a nap nem süt, az nem probléma, akkor is csodálatos, lágy fényben tudunk fényképezni!

Mikor érdemes jelentkezni a fotózásra?

Családi szabadtéri fotózásra főszezonban (május-szeptember) jobb, ha korábban kb. 3 héttel előre kértek időpontot.

Milyen pózok előnyösek a fotózás során?

A fotózás során nem kell aggódni a pózok miatt. Van elég ötletem, amit meg tudunk valósítani. Természetesen ti is nézhettek néhány ötletet, például a Pinteresten. Ha találtok olyan motívumokat, amik tetszenek nektek, akkor útmutatóként felhasználhatjuk őket. Egyébként a lehető legőszintébb pózokkal dolgozom, hogy a fotók különösen természetesek legyenek.

Gyakori kérdések

 

Érdekelnek a részletek? Az ikonokra kattintva sok gyakori kérdésre kapsz választ az egyes fotózásokkal kapcsolatban:

Kismama fotózás

Melyik időszakban a legjobb, hol történik a fotózás, stb.

Baba fotózás

Hány napos korban érdemes, mi a fotózás menete, stb.

Családi fotózás

Meddig tart, mit viseljünk, mi van ha esik az eső, stb.

Portré fotózás

Hogyan zajlik a fotózás, mikor kapom meg a képket, stb.

Küldj e-mailt nekem

Adatkezelési hozzájárulás