+36 20 808 4904 info@pissorsmarietta.com

Portréfotózás – Gyakori kérdések és válaszok

Hogyan működik egy fotózás?

Előzetes beszélgetés (e-mailben, vagy telefonon), ahol megbeszéljük milyen jellegű fotózást szeretnél. Hol legyen a fotózás (Stúdióban vagy szabadban). A dátumot és az időpontot. Miután ezt mind fixáltuk, közvetlen a fotózás előtt is egyeztetünk még egyszer.

Különféle kiegészítőket is kölcsön vehettek a fotózáshoz. Ruhákból, szoknyákból, felsőkből sok méret áll rendelkezésetekre. Natur, zöld, rozsdabarna, letisztult színekben. Legfőképpen bohó stílusban. Kalapok, kimonók, virág koszorúim is vannak fotózásra, amit szívesen elhozok magammal.  Ha valamelyik említett dolgot kölcsön szeretnéd venni, kérlek a fotózás előtt tudasd velem. Így a találkozásunk előtt küldök képeket, vagy személyesen megtekintheted őket.

Hozhatok saját ruhákat magammal?

Természetesen saját ruhákat is viselhetsz. Mindenképp olyan ruhát válassz, amiben jól érzed magad. Ne érezd feszélyezve magad, kosztümben vagy öltönyben, amit egyébként sosem hordasz! Itt sem kell!! Ahogy képeimen láthatjátok inkább a lazább, természetközeli, bohó stílust képviselem. A ruhák legyenek harmonikusak egymáshoz, meleg színűek. Kerüld a nagy mintákat, a kockás, csíkos ruhákat és az élénk színeket.

Mikor lesznek készen a képek?

A fotózás után pár nappal küldök egy online galériát, amelyen  belül megtekinthetőek a fotózás képei. Miután kiválasztottátok melyik képeket dolgozzam ki számotokra, további két hétbe telik, míg a képek elkészülnek.

Meddig őrzöd meg az adatainkat?

Rendszerint összesen három évig őrzöm meg az adataitokat az archívumban. Az adatok egyike sem kerül továbbításra harmadik feleknek a ti beleegyezésetek nélkül.

Gyakori kérdések

 

Érdekelnek a részletek? Az ikonokra kattintva sok gyakori kérdésre kapsz választ az egyes fotózásokkal kapcsolatban:

Kismama fotózás

Melyik időszakban a legjobb, hol történik a fotózás, stb.

Baba fotózás

Hány napos korban érdemes, mi a fotózás menete, stb.

Családi fotózás

Meddig tart, mit viseljünk, mi van ha esik az eső, stb.

Portré fotózás

Hogyan zajlik a fotózás, mikor kapom meg a képket, stb.

Küldj e-mailt nekem

Adatkezelési hozzájárulás