+36 20 808 4904 info@pissorsmarietta.com

Portréfotózás

Portréfotózás Bóly, Mohács, Pécs és környéke

A szépség azzal kezdődik, hogy eldöntöd, önmagad leszel!

Engedd meg nekem, hogy portréfotóimmal egy pillanatra elraboljalak a kamerám elé! Ha szeretnéd, táncolj egy búzamezőn, vagy mezítláb a homokban, de akár virágzó gyümölcsfák közt is sétálgathatsz gondtalanul, könnyedén. Egy a fontos csak, légy önmagad.

A portréfotózásommal meg szeretném neked mutatni, hogy másképp is nézhetsz önmagadra. Egy lehetőséget szeretnék neked adni arra, hogy magad mögött hagyd a mindennapokat!

Nem is emlékszel mikor volt már ilyen? Hogy kiléptél a mókuskerékből és szántál egy kis időt magadra?

Kérj tőlem egy ajánlatot infóval és hagyd, hogy pár órára elraboljalak egy fotózásra, amely csak és kizárólag RÓLAD szól.

Szerintem te is ismered ezt az érzést: Benne vagyunk a mindennapokban, Anyaként, Feleségként, Nőként, vagy akár Diákként! Sok normának kell megfelelnünk és sok szituációban egyszerűen működnünk kell.

Szánj egy kis időt magadra! És csak magadra….

Meglátod, ezek a pillanatok simogatják a lelkedet,és óriási energiát adnak neked. Szerezz egy kis örömet magadnak. Fényképezőgépemmel megrajzolom neked a te személyes kalandodat.

Pissors Marietta Photography portre
Pissors Marietta Photography portre
Pissors Marietta photography portre fotók photography , studióban műteremben vagy a szadadban , baranya megye bóly mohács pécs és környéke

Kedves szavak:

Egy nagyon kellemes, szép napot töltöttem el Mariettánál. A képek amiket készítet fantasztikusak lettek,szívem szerint az egész világnak megmutatnám!

Nagyon köszönöm az élményt és a csodálatos fotókat!

Nyíltságától és kedvességétől mindjárt jól éreztem magam. Tudtam jó kezekben vagyok. Fotózás közben folyamatosan meg mutatta  a képeket amiket készítet. Mutatott néhány minta képet is, így könnyebb volt orientálódnom. Nagyon figyel az apró részletekre ,ami visszatükröződik a képeken is. Köszönöm ezt a felejthetetlen napot!

Gyakori kérdések

 

Érdekelnek a részletek? Az ikonokra kattintva sok gyakori kérdésre kapsz választ az egyes fotózásokkal kapcsolatban:

Kismama fotózás

Melyik időszakban a legjobb, hol történik a fotózás, stb.

Baba fotózás

Hány napos korban érdemes, mi a fotózás menete, stb.

Családi fotózás

Meddig tart, mit viseljünk, mi van ha esik az eső, stb.

Portré fotózás

Hogyan zajlik a fotózás, mikor kapom meg a képket, stb.

Küldj e-mailt nekem

Adatkezelési hozzájárulás