+36 20 808 4904 info@pissorsmarietta.com

Édes újszülött baba fotók

Újszülött fotózás Bóly, Mohács , Pécs és környéke
Pissors Marietta Photography Újszülött fotózás

Őrizd meg a pillanatot

 

Egy szempillantás alatt elmúlik az újszülött kor:

Őrizd meg azt a pillanatot újszülött fotók formájában.

Én elkészítem neked pár napos újszülött babád fotóit.

Ezek a képek később is mindig eszedbe fogják jutatni milyen picike, és törékeny volt.

Olyan egyedi és izgalmas az első időszak családként! Nemcsak nektek szülőknek megfizethetetlen emlékké válnak majd ezek a képek a kisbabátokkal, hanem gyermekeitek is kezükben tarthatnak majd egy darabot a szeretetetekből.

Mert ezt a varázslatos időszakot, azt a szeretetett, amit kisbabátok iránt éreztek, számomra a legszebb dolog a világon megörökíteni. Baba fotósként olyan családi ereklyét adok a kezedbe, melyet örömmel adsz majd tovább gyermekeidnek és unokáidnak. Egy olyan időszakról, amely az évek múlásával feledésbe merült volna.

Ne hagyd, hogy ennek az időszaknak a varázsa örökre elmúljon.

Amikor a szülők hozzám fordulnak kis csodájukkal, hogy megörökítsem őt élete első napjaiban, hatalmas bizalmat szavaznak felém. Bíznak bennem és  a munkámban. Bár én magam is anya vagyok, ezért tudom hogyan kel megérinteni egy újszülöttet, és mely biztonsági intézkedések szükségesek a képek elkészítéséhez. Természetesen különféle újszülött fotós továbbképzésen vettem már rész, és veszek részt a mai napig is. És folyamatosan tartom a kapcsolatot újszülött fotós kollégákkal is.

Pissors Marietta Photography Újszülött fotózás
Pissors Marietta Photography Újszülött fotózás
Pissors Marietta Photography Újszülött fotózás

Amit a kedves családjaim rólam mondanak

Nagyon vártuk ezt a csodás napot hogy megörökítsük a 12 napos kislányunkat egy családi fotózás alkalmával!A legjobb helyet választottuk ahol a Fotós hölgy csupa szívvel várt minket egy szuper stúdióban ahol minden a precizitásról nyugalomról szólt,minden kellék a helyén volt és mi csak ámultunk mikor a Kislányunkat ilyen türelemmel és szeretettel igazgatta Marietta a fotózáshoz! Nagyon jól éreztük magunkat szuper kis családi babafotózás volt minden olyan tökéletesen sikerült, szuper meghitt képsorozatok. Tiszta szívemből ajánlani tudom ezt a stúdiót, természetesen még visszatérő vendégek leszünk! Köszönjük szépen még egyszer a profi fotókat, örök emlék marad!

– Veronika

Kedves Marietta! Egy nagyon nagyon jó hangulatú és egyben meghitt baba fotózás van a hátunk mögött. Az a profizmus és nyugodtság ahogy te a babákkal bánsz az valami csoda. Biztosan hozzád fogunk menni ismét nem csak babahanem gyerek fotózásra is. Köszönjük a csodás képeket.

– Alexandra

Gyakori kérdések

Baba fotózás

Hány napos korban érdemes, mi a fotózás menete, stb.

Kismama fotózás

Melyik időszakban a legjobb, hol történik a fotózás, stb.

Családi fotózás

Mennyi ideig tart, mit viseljünk, mi van ha rossz az idő, stb.

Portréfotózás

Hogyan működik, hol készülnek a képek, mikor kapom meg,  stb.

Küldj e-mailt nekem

Adatkezelési hozzájárulás